×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

 

Πριν την περιήγησή σας στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα www.makrismotors.gr, σας καλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

Η χρήση της ιστοσελίδας μας www.makrismotors.gr προϋποθέτει ότι έχετε κατανοήσει και αποδέχεστε όλους τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης, που ισχύουν για ολόκληρο το περιεχόμενο που συμπεριλαμβάνετε στην ιστοσελίδα (αρχεία, φωτογραφίες κλπ).

 

  • Τροποποιήσεις όρων και προϋποθέσεων

Η MAKRIS MOTORS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και τα δεδομένα αυτής της ιστοσελίδας με ή χωρίς προειδοποίηση. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή των όρων / προϋποθέσεων δεν αφορά παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

 

  • Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες του επισκέπτη / πελάτη υπόκεινται στην Πολιτική Προστασίας του Απορρήτου.

Προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ). Τα προσωπικά λοιπόν δεδομένα που δηλώνετε στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της MAKRIS MOTORS λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

  • Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας της MAKRIS MOTORS συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών, κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της MAKRIS MOTORS και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου καθώς και από τους σχετικούς κανόνες δεοντολογίας του διαδικτύου. Το περιεχόμενο αυτό διατίθεται στους επισκέπτες/ χρήστες της ιστοσελίδας μόνο με σκοπό την πληροφόρησή τους. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταποίηση, μετάδοση, μετάφραση, τροποποίηση, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου ή οποιαδήποτε εκμετάλλευση του περιεχομένου χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια. 
Η αναπαραγωγή του, ολική ή μερική, επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση ότι το υλικό συνοδεύεται από ευκρινή αναφορά στην πηγή προέλευσής του MAKRIS MOTORS, χωρίς αυτό να σημαίνει παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

  • Χρήση συνδέσμων (links) σε δικτυακούς τόπους τρίτων

Η ιστοσελίδα www.makrismotors.gr μπορεί να παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους διαφημιζομένων ή συνεργατών της επιχείρησης. Οι σύνδεσμοι αυτοί χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών και οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από την MAKRIS MOTORS, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Εάν ο επισκέπτης/χρήστης της www.makrismotors.gr αποφασίσει να χρησιμοποιήσει διαμέσου των συνδέσμων της, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει αυτό με δική του ευθύνη. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση σας σε αυτούς, οφείλετε να απευθυνθείτε απευθείας στους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους οι οποίοι και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για το περιεχόμενο ή/και τις υπηρεσίες τους. Σας παρέχεται το δικαίωμα χρήσης του λογοτύπου μας στις σελίδες σας εφόσον χρησιμοποιηθεί σαν σύνδεσμος (link) που οδηγεί στη σελίδα μας. Η χρήση αυτή πρέπει να γίνεται αποκλειστικά κατά τρόπο που δεν προσβάλλει την MAKRIS MOTORS ή είναι μειωτική και παραπλανητική για το περιεχόμενό της. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή.

 

  • Newsletter

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από την εταιρία μας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαγραφή του email σας από τις λίστες αποστολής μας.

 

  • Data Center

Η ιστοσελίδα μας φιλοξενείται σε data center το οποίο έχει βασιστεί σε διεθνή πρότυπα και τυποποιήσεις και υπόκειται στον έλεγχο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.).

 

Για οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες επικοινωνήστε με το διαχειριστή της ιστοσελίδας αυτής αποστέλλοντας ηλεκτρονική επιστολή στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
All rights reserved by MAKRIS MOTORS Copyright © 2016

ΠΡΟΦΙΛ

Makris Motors , είμαστε μια επιχείρηση που συμπληρώνει 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με ενασχόληση κυρίως στα συστήματα εξαερισμού (βεντιλατέρ-φυσητήρες, περσίδες, αεραγωγούς, ρυθμιστές στροφών) και βεντιλατέρ και εξαρτήματα για συσκευές θέρμανσης όπως τζάκια, σόμπες, λέβητες και καυστήρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Αφροδίτης 15 Θεσσαλονίκη

Τ. 2310-537 714

Τ. 6971559499

Ε. sales@makrismotors.gr

www.makrismotors.gr

Like us on facebook

Follow us on Linkedin